Sähkö- ja automaatiokeskukset yrityksenne tarpeisiin

Ota yhteyttä

Valmistamme erilaisia logiikkakeskuksia, ohjauskoteloita, valvontakeskuksia ja muita teollisen automaation ohjaukseen käytettäviä laitteita asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä. Lue lisää valmistamistamme tuotteista ja ota yhteyttä kysyäksesi lisää.

Testatusti toimintavarmat keskukset

Valmistamamme automaatio- ja ohjauskeskukset ovat testattuja laadun ja turvallisuuden takaamiseksi. Vamistamme keskukset uusimman keskusvalmistusta määrittävän standardin SFS-EN 61439 mukaisesti. Lisäksi teemme valmistamillemme keskuksille täyden toimintatestin, jossa käymme konkreettisesti läpi keskuksen toiminnan.


Käyttämämme huippulaatuiset komponentit tekevät lopullisesta tuotteesta paitsi luotettavan myös erittäin siistin. Panostamme erityisesti korkeaan viimeistelytasoon ja huolelliseen lopputulokseen.


Varman laadun lisäksi yrityksemme valttikorttina on joustava ja asiakkaan tarpeisiin räätälöity palvelu. Meihin kannattaa ottaa hyvissä ajoin yhteyttä, jotta pääsemme sopimaan yrityksesi tarvitseman automaatiolaitteiston suunnittelun, valmistuksen ja toimituksen yksityiskohdista.


Suunnittelupalveluidemme avulla on mahdollista teettää myös täydellinen suunnitelma uudesta automaatiokeskuksesta tai täydentää olemassa olevaa suunnitelmaa. Soita ja kysy tuotteistamme ja palveluistamme tarkemmin tai jätä tarjouspyyntö!

Keskusvalmistus

Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia tuotteita teollisuusyritysten tarpeisiin aina pienistä ohjauskoteloista rivikaappeihin. 


Käytämme valmistukseen sekä maalattuja teräskoteloita, että ruostumattomasta teräksestä valmistettuja koteloita asiakkaan käyttökohteen vaatimusten mukaan. 


Keskuksiin voidaan tarvittaessa lisätä jäähdytyspuhaltimet tai ilmastointilaite tai kylmiin olosuhteisiin keskus voidaan varustaa lämmittimillä ja lämpöeristyksellä.


Valmistamiimme keskuksiin toimitamme myös asiakkaan vaatimusten mukaiset kilvet ja merkinnät aina muovikilvistä laserkaiverrettuhin teräskilpiin. Valmistamme myös kaapelimerkkejä asiakkaan tarpeiden mukaan. Kysy lisää merkkauspalvelustamme.


Jokainen valmistamamme keskus testataan läpikotaisin ennen asiakkaalle toimittamista. Testauksen avulla tuotteen toiminta varmistetaan. Suoritamme myös vaadittavat mittaukset jokaiselle keskukselle. Saat testatusta keskuksesta myös täydellisen testidokumentin. Testidokumentaation avulla voit olla varma, että keskus on valmistettu määräysten mukaisesti ja täyttää standardin SFS-EN 61439 vaatimukset.

Valmistamme ja toimitamme seuraavia keskuksia:

 • logiikkakeskukset
 • sähkökeskukset
 • moottorilähtökeskukset
 • ohjauskotelot
 • ohjauspulpetit ja -paneelit
 • kenttäkotelot
 • KNX-keskukset
 • instrumentoinnin erikoiskotelot
 • pneumatiikkakotelot
 • magneettiventtiilikotelot
 • valvontakeskukset.
kuva